Kliknite spodnjo rubriko za prikaz podrobnosti.
Zadnja sprememba: 24.05.2018

Splošne informacije

Prijavo na trening izvedete tako, da na urniku pri željenem treningu kliknete gumb Rezerviraj in vpišete svoje podatke. Odjavo s treninga izvedete na enak način, le da kliknete Odjava z vadbe. Na trening se lahko prijavite tudi, če so vsa prosta mesta že zasedena . V tem primeru boste uvrščeni v čakalno vrsto in v primeru, da se katero od mest sprosti, boste avtomatsko prijavljeni na trening in o tem obveščeni preko e-pošte ali gsm.

Z izvedbo prijave na trening se strinjate, da Timfit fitness studio hrani vaše osebne podatke (glej rubriko Varstvo osebnih podatkov).

Treningi v primeru manj kot 4 prijavljenih oz. ob državnih praznikih lahko odpadejo.

Obvestila o prijavi/odjavi in opomniki se pošiljajo iz naslova vadbe@tc-center.si. Priporočamo, da si naslov dodate med zaželjene pošiljatelje, da vaš e-poštni program obvestil pomotoma ne bo razporejal med nezaželjeno pošto.

Varstvo osebni podatkov

Za potrebe izvajanja dejavnosti zbira Timfit fitnes studio sledeče osebne podatke:
  • št. mobilnega telefona - potrebujemo jo za obveščanja "v zadnjem trenutku" (spremembe terminov, odpovedi, ...)
  • e-poštni naslov - potrebujemo ga za pošiljanje obvestil povezanih s treningi: potrdilo o prijavi oz. odjavi, pošiljanje opomnika dan pred treningom ter pošiljanje splošnih informacij in obvestil povezanih z dejavnostjo Timfit fitnes studio
  • ime in priimek
Za potrebe analiz in izboljšav dejavnosti Timfit fitnes studio se hranijo tudi podatki o udeležbi na treningih, nakupih izdelkov ter udeležbi in pomoči pri izvajanju posebnih dogodkov.

Vaši osebni podatki se hranijo v EU in so dostopni samo osebju Timfit fitnes studia (trenerjem) ter vzdrževalcu urnika. E-poštni naslovi se, za potrebe obveščanja, posredujejo storitvama Amazon SES in MailChimp, ki zagotavljata ustreznost po EU direktivi o varstvu osebnih podatkov. Timfit fitnes studio drugih podatkov ne posreduje tretjim osebam. Upravljalec hrani osebne podatke do preklica.. Če želite, lahko izbris podatkov zahtevate tudi prej - zahtevo za izbris pošljite na timfit@tc-center.si .
Prijava na vadbo:
Ime in priimek:
E-mail:
Rezerviraj
Uspešno ste se prijavili na vadbo.
Odjava z vadbe
Ura/dan ponedeljektoreksredačetrtekpeteksobotanedelja
00:00
17:30
Rezerviraj termin
Rezerviraj termin
18:00
Rezerviraj termin
18:30
Rezerviraj termin
Rezerviraj termin
Rezerviraj termin
Rezerviraj termin
19:00
SPIN&PUMP
Rezerviraj termin
Rezerviraj termin
19:30
Rezerviraj termin
Rezerviraj termin
Rezerviraj termin
Rezerviraj termin